top of page
Diamanten ring

Ons verhaal

Je struint door de stad en in je ooghoek zie je een schittering. Je blik wordt er naartoe getrokken en wow! Dat kan alleen de schittering van een verlovingsring met loepzuivere diamant zijn. Hoe vaak heb jij verlekkerd naar de etalage van een juwelier gestaard? Liep je naar binnen of wandelde je snel door na het zien van de duizelingwekkend hoge prijzen?

 

Wij, Eva en Sander, hebben Starlit Splendors opgestart met een grote liefde voor diamanten en edelstenen en dat begon met onze verloving in het wonderschone IJsland. Wij streven ernaar om kostbare sieraden toegankelijk te maken zodat iedereen zijn of haar eigen pronkstuk kan bezitten. Daarom worden er bewust geen hoge winstmarges op de verkoop van producten gehanteerd. Eerst zien dan geloven? We moedigen je aan om prijzen te vergelijken. Je zult versteld staan. Daarnaast staat duurzaamheid hoog in het vaandel bij Starlit Splendors en zien we graag dat iedereen, ongeacht zijn of haar budget, geen investeringen meer doet in wegwerpartikelen, maar in blijvend mooie juwelen met betekenis en waarde.

Welke sieraden kun je van ons verwachten?

Wij speuren de wereld digitaal en fysiek af om enkel duurzame en kostbare sieraden te bemachtigen. Dit kunnen ringen, armbanden, oorbellen, hangers en kettingen zijn. In de collectie nemen we alleen duurzame edelmetalen op en vind je vooral sieraden van14 karaat goud met diamanten en edelstenen, maar we bieden ook sieraden van 925 zilver met zirkonen aan. 

Hoe doen wij dat?

Als wij een sieraad op het oog hebben voor Starlit Splendors, doen we ons uiterste best deze tegen een eerlijke prijs te bemachtigen. Hierbij komen vaak invoerrechten, veilingsfee's, verzekeringskosten en soms certificeringskosten bij kijken. Zodra wij het sieraad hebben ontvangen, bieden wij deze aan op de website met een minimale winstmarge. Heel simpel eigenlijk dus. Gezien juweliers overwegend bizar hoge winstmarges hanteren, kunnen wij gemakkelijk betaalbare en schappelijke prijzen vragen. Zodat iedereen de trotse eigenaar kan worden van hoogwaardige sieraden zonder buitensporige prijskaartjes.  

 

Wij geloven dat een prachtig sieraad een bron van vreugde en zelfexpressie kan zijn, en we streven ernaar om deze mogelijkheid voor iedereen te realiseren.

Bekijk hier onze collectie sieraden van minimaal 14 karaat goud!

bottom of page